Regulament pentru anul 2021

ATENȚIE: La intrarea pe incintă, cu titlu obligatoriu, se va prezenta un document de identitate! (carte de identitate, pașaport sau permis de conducere)

  Regulamentul Pescuitului PRIN METODA CRAP CLASIC, pentru anul 2021.

 •   *pe sectoarele A, B, C, și E*
 •   100% Catch&Release – DYNO LAKE
 •    Interval orar minim: 06:00-18:00.

!Pescarii doritori ai unui stand pe Dyno Lake trebuie să ia la cunoștință de următorul regulament și să fie de acord cu el!

Achitarea taxei de pescuit presupune acceptarea implicită a tuturor condițiilor prezentului regulament.

Standul de pescuit pe Dyno Lake, pe sectoarele A – B, conține următoarele facilități: cabană 25mp (izolată termic și cu ușă termopan, pat, saltea), o masă cu 4 scaune, umbrelă mare, spray antiseptic.

GRATUIT, pe bază de predare-primire:

Saltea tip cradle marca Fox-preț 850 lei

Un minciog marca Fox-preț 385 lei

Sling marca Fox-preț 290 lei.

!!! Orice articol deteriorat din vina pescarului se achită la prețul afișat !!!

Accesul pentru partidele cu începere la ora 18:00 se poate face până la maximum ora 20.00. Pescarii ce sosesc mai târziu de ora 20:00, nu vor mai avea acces pe incinta de pescuit în seara respectivă și își vor exercita dreptul de pescuit începând din următoarea zi, de la ora 6:00.

ATENTIE!!! – Accesul vizitatorilor în incinte este permis până la ora 21:00!!!

Înainte de strângerea sculelor de pescuit (cu 10 minute), pescarul are obligația de a anunța administrația, pentru a putea fi efectuat controlul final. Telefon: 0741.960.970

 1. Incintele Dyno Lake sunt iluminate. În fiecare stand găsiți energie electrică 230V, în intervalul orar 8:00-10:00 și 20:00-22:00. !!Incintele sunt supravegheate video 24/24 h!!
 2. Protecția peștelui și a mediului înconjurător sunt prioritare. Nerespectarea acestei reguli atrage suspendarea dreptului de a pescui pe Dyno Lake!!!
 3. Pentru poze și video, peștele trebuie să fie permanent deasupra saltelei. Nerespectarea acestei reguli atrage suspendarea dreptului de a pescui pe Dyno Lake!!!
 4. Durata minimă pentru desfășurarea activității de pescuit la crap, „metoda clasica” (4 lansete), este de 12 ore, în intervalul orar 06:00-18:00.
 5. Taxa pentru pescuit se achită doar prin plata cu cardul bancar, în site-ul Dyno Lake.
 6. Standul de pescuit și sectorul nu se pot rezerva înainte de sosirea pe incintele Dyno Lake. Ele se aleg la sosirea pe baltă.
 7. Prin metoda „crap clasic”, pescarul are dreptul să pescuiască pe sectoarele A, B, C și E, cu maximum 4 lansete, dotate obligatoriu cu un singur cârlig și plumb sau năditor pierdut (care sa permită eliberarea plumbului sau năditorului în cazul ruperii firului principal).
 8. Este interzisă folosirea înaintașului textil și a agrafelor!
 9. Pescuitul „plantat” este permis, fără vreo taxă suplimentară, doar pe Sectoarele C și E!
 10. Lanseta pentru nădit și marker-ul nu sunt incluse în cele 4 lansete.
 11. Administrația are drept de control pe toată durata partidei, pe incintele Dyno Lake.
 12. Pescuitul la crap clasic se va efectua doar cu fir de grosime minimă de 35 mm. Este permis leadcore-ul, dar cu lungimea maximă de 80cm. Înaintașul textil este interzis!!!
 13. Nada vie este permisă.
 14. Folosirea alunelor tigrate și a porumbului uscat, în scopul nădirii, este interzisă!!!
 15. Pescuiutul „la bombă” sau orice fel de plasă este interzis!!!!
 16. Pescarul este obligat să se așeze numai în dreptul locului marcat și numerotat pentru pescuit!!!
 17. Pe acest lac, sunt interzise muzica tare, injuriile, chefurile și oricare alte activități care pot deranja ceilalți pescari aflați pe lac, precum și focul deschis.
 18. Soția și copilul au dreptul să pescuiască.
 19. Pe incintele Dyno Lake este permis să se facă grătar. Grătarul trebuie să fie cu picioare înalte. Dacă nu doriți să îl utilizați pe al dumneavoastră, îl punem la dispoziție pe al nostru.
 20. Nu se gătește în interiorul căsuțelor!
 21. Conduita pe incintele Dyno Lake trebuie să fie una civilizată. Nu este permisă deranjarea altor standuri prin perturbarea liniștii.
 22. Persoanele în stare de ebrietate sau (și) sub influența substanțelor stupefiante, care se vor expune și vor deranja, vor fi rugate să părăsească incintele, fără restituirea taxei achitate.
 23. Dacă însoțitorii pescarilor creează probleme din lipsă de educație și au manifestări violente, pescarul plătitor și însoțitorii vor fi rugați să părăsească incintele.
 24. Standul este curat la sosirea dumneavoastră. Așa dorim să fie și după ce veți pleca de la noi. Vă mulțumim anticipat!!
 25. Pescarii nu au voie să păstreze pește în sac. Peștele prins se fotografiază și se eliberează imediat.
 26. Dacă peștele depășește 15 kg, trebuie anunțată administrația, pentru poze profesionale!!! Noi, având un aparat profesional, dorim să luăm parte la ședința foto. Încălcarea acestei reguli atrage suspendarea drepului de a pescui pe Dyno Lake!!!
 27. După instalarea dumneavoastră pe standul ales, mașina trebuie să ajungă în spațiul special amenajat pentru parcare!!!
 28. Vizitatorii au obligația să parcheze mașina în spațiul special amenajat pentru parcare!!!
 29. În perioadele ploioase, accesul pe sectorul E poate fi îngreunat. În aceste situații, vă punem la dispoziție mașina noastră cu tracțiune 4X4, într-un interval de timp rezonabil, de la momentul sosirii dumneavoastră pe incintă.

 

  Regulamentul Pescuitului PRIN METODA „FEEDER”, pentru anul 2021.

 •    *pe sectoarele A, B, C și E*
 •    100% Catch&Release – DYNO LAKE
 •    Interval orar: 06:00-18:00.
 •   Deschidem pescuitul FEEDER și pe sectoarele A și B!
 1. Pescuitul este permis cu două lansete pentru un pescar. Însoțitorul nu are dreptul de a pescui. (în cuantumul unui bon, poate pescui doar o persoană)
 2. Pot pescui doi pescari pe un stand, cu 4 lansete feeder, prin achitarea a două taxe de pescuit.
 3. Pentru pescuit prin metoda Feeder, este permis doar firul cu grosimea de minimum 0, 25 mm.
 4. Nu este permis înaintașul textil!
 5. Se poate pescui cu method sau momitor.
 6. Sunt permise doar cârligele de crap! Mărimea cârligului este minimum nr. 8! (mărimea cârligelor de crap, nu de Feeder). Datorită populației de crap cu dimensiuni mari, trebuie evitată rănirea peștilor.
 7. Se recomandă folosirea minciogului cu deschidere mare, iar asigurarea lansetelor trebuie făcută cu suporți cât mai stabili (rod pod, picheți, crăcane), pentru a evita accidentele neplăcute și rănirea peștilor.
 8. În perioadele ploioase, accesul pe sectorul E poate fi îngreunat. În aceste situații, vă punem la dispoziție mașina noastră cu tracțiune 4X4, într-un interval de timp rezonabil, de la momentul sosirii dumneavoastră pe incintă.

 

Regulament pentru PESCUITUL LA RĂPITOR, în anul 2021.

 •  *pe sectoarele C, D și E*
 • 100% Catch&Release – DYNO LAKE
 •  Interval orar: 06:00-18:00
 1. Pe sectorul C, pescuitul la răpitor se desfășoară doar de pe mal, când nu sunt prezenți pescari de crap.
 2. Pe sectoarele D și E, pescuitul la răpitor se desfășoară doar din barcă. Este permis doar motorul electric.
 3. ATENȚIE: NU AVEM BĂRCI DE ÎNCHIRIAT!!!
 4. La sosirea pe lac, se contactează administrația și se parchează mașina în locul special amenajat.
 5. Este obligatorie folosirea strunei metalice! Nu se acceptă utilizarea strunelor de fluorocarbon sau alte materiale nemetalice!
 6. Sunt permise doar nălucile artificiale, cu carlige debarbetate. Este interzisă folosirea momelilor naturale/vii sub orice formă!
 7. Este interzisă utilizarea ustensilelor precum: „gripp”, gafa etc. Se utilizează strict minciogul pentru răpitor;
 8. Ședințele de fotografiere trebuie desfășurate într-un interval cât mai scurt. Capturile se susțin pe ambele mâini, în 2 puncte (zona capului+zona abdominală-înotătoarea anală). Este interzisă susținerea capturilor doar de mandibulă sau operculi!
 9. Administrația își rezervă dreptul de a controla bagajele/mașina pescarilor, în orice moment, de la accesul în incintă, până la părăsirea acesteia.
 10. Este strict interzis pescuitul în stare de ebrietate/influența substanțelor stupefiante! Comportamentul pescarului trebuie sa fie civilizat!
 11. Este interzis scăldatul!
 12. Este interzisă folosirea focului deschis!
 13. În caz de furtună cu descărcări electrice, pescarii sunt obligați să înceteze activitatea de pescuit!
 14. Pe sectorul C, se poate pescui doar cu „JIG OFF-SET”.
 • PREMII:
 • 1000 de euro pentru un crap mai mare de 25 de kg, prins pe sectoarele A sau B;
 • 500 de euro pentru un crap mai mare de 10 kg, prins pe sectorul C;
 • 100 de euro pentru crapul Koi de pe sectorul C.
 • Notă:
 • !ATENȚIE! SE FILMEAZĂ!
 • Administrația lacului este exonerată de orice răspundere civilă, administrativă și materială, pentru orice formă de accidente. Regulamentul de față funcționează ca act de protecția muncii.
 • Orice situație apărută, dar neprevăzută de prezentul regulament, va fi soluționată de administrația lacului și va deveni imediat obligatorie.
 • Administrația are dreptul să fotografieze orice captură și să o folosească în scop publicitar!!
 • Administrația are dreptul de a pune capăt partidei de pescuit în orice moment, fără restituirea taxei de pescuit, dacă se constată o încălcare flagrantă, cu rea-voință, a prezentului regulament.
 • Administrația își rezervă dreptul de a-și selecta chiar și clienții plătitori, înainte de intrarea pe stand!!!
 • Nerespectarea regulamentului duce la anularea dreptului de a pescui pe Dyno Lake, fără înapoierea contravalorii partidei!!!

      Fir întins!